da li se sećate vašeg prvog bicikla? July 19 2013, 0 Comments

Većina nas, mladih roditelja, se sa nostalgijom seća svog prvog bicikla kog smo dobili za dobar uspeh u školi. Ako smo bili te sreće da nismo nasledili prvi bicikl od starijeg brata ili sestre, onda je velika većina nas dobila roze ili srebrni Pony, kome smo krpili gume beskonačno puta i vozili ga danima i godinama po svim vremenskim uslovima dok nije zarđao u nekom podrumu. Tada se naši roditelji nisu brinuli o veličini točkova, visini sedišta, igrebanim kolenima i razbijenim glavama… Sve je bilo jednostavnije nego danas.

 

Da , to su bila bezbrižna vremena. Ili bar iz naše perspektive tako izgleda. Verujem da ako se potrudimo, da će i našoj deci njihovo detinjstvo izgledati bezbrižno za dvadesetak godina.

Vremena se menjaju. Složićete se, da vašem detetu čekanje na Poniku za odličan uspeh u trećem razredu i ne bi bila velika motivacija. Danas deca idu u vrtić biciklima. Za prvi rođendan im kupujemo guralice. Za drugi, bicikl bez pedala, drveni ili metalni. Za treći rođendan – trotinete. Četvrti rođendan već malo koje dete dočeka bez bicikla. Do škole su već potpuno samostalni i suvereni vozači. O rošulama, rolerima, klizaljkama, skejtima i da ne govorim.

Kad postanete roditelj i nađete se pred problemom kupovine bicikla – odjednom shvatite da u »ogromnom izboru« raznoraznih guralica i bicikala na tržištu nema ni sličnog vašoj poniki.

 

Rešenje vašeg problema daje Early Rider. Njihovi proizvodi su mnogo više nego što očekujete od prvog bicikla. To su stvari pravljene za decu, znanjem i srcem.  Svaki od proizvoda ima svoju namenu. Svaki je posebno osmišljen i projektovan. Niti jedna sitnica nije urađena »onako«.

Kao prvo tu je Spherovelo. Neverovatna guralica u koju ćete se zaljubiti kad je upoznate. Nećete uopšte više razmišljati šta ćete kupiti svom dragom detetu za prvi rođendan.

Zatim je tu drveni bicikl bez pedala. Modeli Lite, Classic i Evo – svaki ima svoje obožavaoce.

Za malo veće vragolane je  tu Early Rider Alley Runner.

Za najveće vragolane je ova britanska družina napravila Eraly Rider Belter.

Ova inovativna kompanija se iskreno potrudila da nam svojim proizvodima da mogućnost izbora. Nema potrebe da ih posebno hvalimo. Dovoljno je reći da kad vidite kako vaš mališan uživa na Early Rideru poželećete da ste mlađi tridesetak godina. Da smo mi imali mogućnost izbora, verovatno bi pre ponike imali jedan Early Rider koji bi i dan danas visio okačen na zidu.

 

Zato kupite  svom detetu prvi bicikl koje će pamtiti s nostalgijom do kraja života!