o nama

Ovde treba da napišemo nešto lepo o nama... da znate od koga kupujete. Da znate kako i zašto se bavimo ovim. Da znate zašto baš to, što nudimo.

Pre svega, mi smo roditelji kao i Vi. I želimo da pružimo našoj deci najbolje što možemo. I u tom cilju ne želimo biti ograničeni tuđim željama i merama, stavovima i vrednostima. Mi imamo svoje. Nismo ograničeni domaćom ponudom. Internet je čudo, i kad vidimo nešto lepo, inovativno, novo, ludo i zabavno mi pokušamo to i da nabavimo. Sve što nudimo kupili bismo (ili već jesmo) svojoj deci. Pa zašto to ne bismo ponudili i drugoj deci odnosno roditeljima. Možda ima još ljudi koji misle kao i mi i dele slične vrednosti. To nas je i ponelo da pokrenemo ovu internet prodavnicu. Kod nas nećete naći sve što Vam treba, kod nas nema "od igle do lokomotive", kod nas "nije neki izbor", kod nas nećete naći ono što svi već imaju i što je "in"... ono što ćete naći jeste malo probranih stvari koje vrede, koje se izdižu iznad proseka dizajnom, kvalitetom, inovativnošću, koje su jednostavno drugačije.

Mi nismo najveći na Balkanu,  a ni najveći u zemlji, mi smo mala radnja iz Novog Sada. Mi ne postojimo od prošlog veka, mi smo tek postali roditelji i ova radnja prati našu decu. Kako oni (a i mi roditelji) uče i rastu tako i ova radnja se razvija i prati njih. Oni su nam ciljna grupa, iako je u pitanju Vaš novac. Mi se ne vodimo tržištem, ponudom i potražnjom, mi puštamo da nas vode naša deca.

Nadamo se da imamo barem nešto zajedničko, i da ćete naći nešto zanimljivo za Vas i Vašu decu. Ako ništa ni ne kupite, biće nam drago da pogledate. Biće nam drago što ste "bili tu".

Želimo Vam prijatan dan i možda se vidimo na nekom igralištu...

Mali Vragolan doo Novi Sad
Narodnog Fronta 18, 21000 Novi Sad, Srbija | www.malivragolan.rs
| e: office@malivragolan.rs
Raiffeisen banka a.d. Beograd | no: 265-2050310000235-26
pib: 108038016 | mb: 20920408 | sd: 4791